Едва ли има човек, който не е приемал антибиотици през живота си. Всички ние знаем ползите от тях, но не винаги се замисляме за вредите, които никак не са малко. Антибиотика затормозява организма и отслабва имунната система, но понякога е незаменима част в лечението на някои заболявания и се налага да изберем по-малкото зло.

Лошата новина около тях е, че бактериите и вирусите започват да стават все по-резистентни и устойчиви на влиянието на антибиотиците. Медицината вече доста време търси техен заместител, защото все повече заболявания стават неподатливи на лечение с тях. Тук идва въпросът дали можем да ги заменим със сребърна вода.

 Предимствата на сребърната вода са, че не е токсична за бозайници, влечуги и растения, които не са с едноклетъчна структура. Едноклетъчните имат различен кислороден метаболизъм и именно там се крие тяхната слабост, защото това ги прави неустойчиви на сребърната вода. Самото присъствие на колоидно сребро до едноклетъчни влияе на техния прием на кислород и буквално ги задушава за минути – нещо, което антибиотика не може да направи. Мъртвите организми в последствие се изчистват от организма чрез имунната и лимфна система. Всеки антибиотик влияе само на няколко вида микроби, а сребърната вода убива абсолютно всички именно поради различния си начин на действие.

 Друг недостатък на антибиотиците е, че те убиват много от жизненоважните ензими в човешкото тяло. Сребърната вода не влияе по този начин, защото тези ензими са напълно различни от тези на едноклетъчните. Колоидното сребро действа по-ефективно и с по-малко странични и вредни ефекти. Много хора се изразяват за сребърната вода, че тя е един вид алтернативна имунна система.

Svetoslav Asenov

Добави коментар

Защитен код
Обнови

Харесай в google+


Какво най-често пазарувате от интернет?
 
Кое според вас е по-добро за бързо отслабване?
 

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услугите си. С посещаването му Вие се съгласявате с употребата на бисквитки от сребърнавода.com Прочети още.