Авторът на "Body Electric" др. R. Becker, отбелязва в своите изследвания тясна корелация между ниските нива на среброто в организма и заболяевамостта. Тези, които имат ниски нива на сребро боледуват много по-често от настинки, грип, хрема и други заболявания. Според него липсата на достатъчно сребро води до неправилния начин на работа на имунната система.

  Becker заключва, че среброто работи в много широк спектър в борбата срещу бактериите и вирусите, без никакво увреждане на клетките на тялото. Според него колоидното сребро прави нещо много повече от просто убиване на бактериите. То стимулира растежа на увредените тъкъни и допринася за бързото им и ефективно възстановяване. При изследванията си той е установил, че при въздействие с колоидно сребро върху ракови клетки, те започват да намаляват и се превръщат в нормални такива. 

 Д-р Bjorn Nordstorm от Каролинския институт в Швеция е използвал сребро в своите методи за лечение на рака в продължение на много години. Той пише, че успешно е излекувал пациенти диагностицирани от други лекари като неизлечимо болни.

 Наскоро се проведе зрелищна демонстрация в Небраска. 250 литра отходни води бяха напълнени в басейн, който не съдържа никакъв дезинфектант. Стандартната мярка за отчитане нивата на замърсяване е наличието на Е. коли. При измерването бяха отчетени 7000 на милилитър вода. След това демонстраторите включиха в басейна сребърен електрод, който напълно елиминира наличието на Е. Коли във водата за 3 часа! При последвалите тестове се установи, че водата вече не съдържа никакви други живи едноклетъчни организми.

Svetoslav Asenov

Добави коментар

Защитен код
Обнови

Харесай в google+


Какво най-често пазарувате от интернет?
 
Кое според вас е по-добро за бързо отслабване?
 

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услугите си. С посещаването му Вие се съгласявате с употребата на бисквитки от сребърнавода.com Прочети още.