Сребърната вода като превантивен способ е ненадмината. Достатъчното количество дневно не допуска инфекции, болести и зарази. Тя служи като втора имунна система, което намалява натоварването върху естествената имунна система на организма и ефективно убива, това което тя е пропуснала.

Тази образно наречена "втора имунна система" действа паралелно и независимо в постоянна отбранителна линия – огромно предимство при отблъскването на нови зараждащи се инфекции или зарази. Хората страдащи от постоянно боледуване, особенно през зимните месеци, могат най-добре да изпитат ползата от колоидното сребро, което ще ги направи по-издържливи и ще засили жизнения им тонус. 

Вижте още: В помощ на имунната система

 Разбира се не трябва да се прекалява и да се надвишават препоръчителните дневни дози. И най-хубавото нещо може да стане вредно, когато прекаляваме с него. Винаги се консултирайте с лекар преди да започнете да приемате сребърна вода. Така ще сте най-спокойни и ще можете пълноценно да се възползвате от нейните предимства.

 

Svetoslav Asenov

Добави коментар

Защитен код
Обнови

Харесай в google+


Какво най-често пазарувате от интернет?
 
Кое според вас е по-добро за бързо отслабване?
 

Този сайт използва бисквитки, за да предоставя услугите си. С посещаването му Вие се съгласявате с употребата на бисквитки от сребърнавода.com Прочети още.